PRODUKTY

Expresné ošetrenie rúk a nôh – Kvety pomaranča a cédrové drevo
11. apríla 2021
Detox Energie™ make-up
11. apríla 2021
Zobraziť všetky

Hydratačno ochranný krém 15 SPF

48.00 

50 ml

Hydratujte a chráňte svoju pokožku každý deň.

TEXTÚRA Krém

TYP PLETI Všetky typy pleti

Popis

Riešenie Sothys na hydratáciu a ochranu vašej pokožky každý deň.

Tento krém je dokonalým partnerom na podporu pokožky počas cvičenia (dehydratácia, potenie, UV, vystavenie modrému svetlu atď.). Pokožka je chránená hydratačným a zmatňujúcim závojom .

Či už športujete alebo nie, vaša pokožka je preexponovaná modrým svetlom , prírodným (slnko) alebo umelým modrým svetlom (obrazovky smartfónov, obrazovky počítačov / televízií atď.).
Hydratačno chranný krém na tvár Sothys obsahuje komplex proti modrému svetlu, ktorý chráni pokožku pred starnutím pri vystavení tomuto typu žiarenia.

SOTHYS ATLETICS™

Napriek všetkým výhodám, ktoré môže cvičenie pre telo a myseľ priniesť, je pokožka počas cvičenia vystavená silnému stresu: podráždeniu, dehydratácii a nepríjemným pocitom. Rad Sothys Athletics™ bol navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám pokožky v týchto špecifických podmienkach.

Či už ste žena alebo muž, či ste amatér alebo skúsený športovec, či si chcete udržať svoju postavu, alebo sa jednoducho chcete lepšie starať o svoje telo, rad Sothys Athletics™ je dokonalým partnerom, ktorého môžete začleniť do vášho rituálu pohody.

APLIKÁCIA | Aplikujte ráno na tvár a dekolt. Možno aplikovať aj na ramená a ruky. Pri cvičení vonku aplikujte opakovane. Po použití si umyte ruky. V prípade vystavenia slnečnému žiareniu doplňte o prispôsobenú starostlivosť o slnko.

HLAVNÉ ÚČINNÉ LÁTKY |

KOMPLEX PROTI MODRÉMU SVETLU | Ochranné pôsobenie proti modrému svetlu.

ZAPUZDRENÉ PIGMENTY | Zjednotia pleť.

GLYCERÍN | Hydratačný a ochranný prostriedok.

VÔŇA | citrusová, kvetinová

INGREDIENCIE
Hydratačno ochranný krém 15 SPF
Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť a prispôsobujeme používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?
čítať viac