SECRETS DE SOTHYS 


 

Excellence ritual Secrets de Sothys®


Excellence ritual Secrets de Sothys® elegantne a štýlovo kombinuje účinné látky pre unikátne ošetrenie, ktoré prináša nezabudnuteľný zážitok a účinok:Profesionálne telové ošetrenie v 3 krokoch: po Predzvesti prebudenia so špeciálnymi masážnymi ťahmi, nasleduje Posilňujúci zrniečkový píling s čiastočkami cukru pre jemnú a zamatovú pokožku a záver patrí Telovej masáži s Výživným masážnym telovým maslom, ktorá vás prenesie do hlbokej relaxácie. Tvárový rituál v 8 krokoch spája Senzorické odstránenie make-upu, Ultra-efektívny peeling, Výnimočnú masáž, Vysoko účinné masky, Chladivé vyhladenie s porcelánovými lyžičkami ponorenými v ľade a na záver Zvýraznenie krásy aplikáciou Zamatového vypĺňača. 10 tvárových a telových masážnych postupov s novou exkluzívnou technikou, ktorá je špecifická pre Sothys. Liftoplastie™ sa skladá z hlbokého hnietenia tváre, pleť zostáva vyhladená a vrásky sú vyplnené. 11 unikátnych galenických textúr naplnených koncentrovanými účinnými látkami. 2 h 30 min exkluzívne venovaných tvári, telu a hlbokej relaxácii s pretvrvávajúcim účinkom aj po jednom týždni.

 

INTENZÍVNE OŠETRENIA



Hydra 4Ha. hydratačné ošetrenie


75 minút kontinuálnej hydratácie!
Ponorte sa do intenzívneho zážitku s ošetrením Hydra 4Ha. Toto luxusné ošetrenie bolo špeciálne navrhnuté tak, aby vyhovovalo potrebám hydratácie všetkých typov pleti v kombinácii so špeciálnym protokolom šiestich fáz, exkluzívnej Digi-esthétique® masážnej techniky a najnovšej generácie hydratačných účinných látok, v ktorých hlavnú úlohu zohráva patentovaný boletus extrakt 1055, organické peptidy z jarabiny a mikro kyselina hyalurónová.

βP3. TRI COMPLEX™ omladzujúce ošetrenie


75 minút cielenej starostlivosti na zmiernenie prejavov starnutia: vrásky a ochabnutá pleť.
Toto vysoko sofistikované ošetrenie spája ultra-cielené produkty s odbornými aplikačnými metódami. Sothys zaručuje účinnosť tohto profesionálneho ošetrenia na základe piatich kľúčových krokov a viac ako ôsmich špecifických textúr. Pokročilý výskum Sothys navrhol βP3 Tri Complex™, ktorý kombinuje dve aktívne zložky- šafranové kvetinové polyfenoly a soforu s novou generáciou peptidov.

DX Glow™ rozžiarujúce ošetrenie


75 minút relaxačného ošetrenia na viditeľnú nápravu škôd spôsobených každodennými agresiami. Základom ošetrenia sú aktívne zložky rastlinného a morského pôvodu na ochranu, obnovenie rovnováhy a posilnenie žiarivosti pleti: organický extrakt z bazy čiernej a kvetu kapucínky, odolné mikroriasy a organická myrta, organický energizujúci extrakt z koreňa sibírskeho ženšenu a organické púčiky čiernych ríbezlí.

 

ŠPECIFICKÉ OŠETRENIA



Sezónne okysličujúce ošetrenie


Pleť sa vám za starostlivosť vždy odvďačí. Ak sa naladíte na jej vnútorné potreby a budete rešpektovať jej prirodzené rytmy, odvďačí sa vám krásou. Fyziologické potreby pokožky sa menia v priebehu celého roka. Ošetrenie je výnimočné detoxikáciou, okysličením a rozžiarením pleti počas celého roka. Vyskúšajte aj vy skutočnú silu okysličenej pleti pre zvýšenie ochrany.

Ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti a špeciálne je vhodné pre pleť, ktorá stráca žiarivosť, je matná a unavená.

Kryo očné profesionálne ošetrenie


Toto ošetrenie, špeciálne navrhnuté pre očné okolie, pomáha okamžite znížiť pocit únavy a starnutia. Kombinácia rúk terapeutky s porcelánovými lyžičkami navrhnutými špeciálne pre Sothys, robí toto ošetrenie unikátnym momentom pre vaše oči. Exkluzívne masážne porcelánové lyžičky zabezpečujú osviežujúci kryo efekt. Jadrom tohto špeciálne vyvinutého programu pre Sothys je Ľanový extrakt, Ultra-regeneračný komplex a Rozjasňujúci komplex aktívnyh látok.

Glysalac pro peel


Expresné ošetrenie pleti s použitím AHA a BHA kyselín, ktoré zjemňuje textúru, okamžite rozžiaruje, zabraňuje upchávaniu pórov, zlepšuje stav akné, urýchľuje regeneráciu pleti, vyhladzuje a zjednocuje tón pleti. Zároveň posilňuje účinok produktov a ošetrení, ktoré sú následne použité.

AC pro peel


Expresné ošetrenie pleti s použitím kyseliny citrónovej a komplexom AHA kyselín, ktoré zjemňuje textúru, okamžite rozžiaruje, zabraňuje upchávaniu pórov, zlepšuje stav akné, urýchľuje regeneráciu pleti, vyhladzuje a zjednocuje tón pleti. Zároveň posilňuje účinok produktov a ošetrení, ktoré sú následne použité.

HOMME - energizujúce pánske ošetrenie


Všetci muži podliehajú stresu, únave, znečisteniu z vonkajšieho prostredia a holeniu. Ich pokožka je vystavovaná neustálej skúške. Známky starnutia sa u mužov objavia neskôr ako u žien, ale napriek tomu sú viditeľnejšie. Hydratácia a boj proti prehlbovaniu vrások sú dva základné kroky k udržaniu si pokožky, ktorá vyzerá mladšie. Ak chcete chrániť pleť pred dôsledkami každodenného stresu, Sothys vyvinul energizujúce ošetrenie. Ošetrenie je kombináciou relaxu a účinnosti, pokožka je chránená, odolnejšia voči vplyvom z vonkajšieho prostredia, stresu a známkam starnutia.

The Flow


The Flow - jedinečná forma masáže tváre, krku a dekoltu, ktorá je charakteristická vyšším tempom s väčšou intenzitou a frekvenciou jednotlivých ťahov. Kombinuje rôzne masážne techniky, ktoré sú určené na stimuláciu prietoku krvi a lymfy. Pomôže zmierniť opuchy, ako aj jemné linky a vrásky, rozžiariť pleť a zmierniť napätie vo svaloch. Tvár je viditeľne vytvarovaná a perfektné kontúry sú obnovené. Masáž The Flow od Hadda Akrim je vykonávaná s produktami Sothys.

Základné ošetrenia


Základné ošetrenie je prispôsobené konkrétnemu typu pleti a jej individuálnym potrebám vďaka kombinácii vhodných profesionálnych prípravkov. Toto ošetrenie je vhodné aj ako vstupné ošetrenie pri prvom stretnutí s kozmetikou Sothys Paris. Sami uvidíte, že každá pleť reaguje dobre na produkty Sothys Paris, ich vône a konzistencie. Ošetrenie je možné vykonať s hĺbkovým čistením pleti, s masážou tváre, krku a dekoltu alebo ako kompletné ošetrenie pleti. Toto ošetrenie je nevyhnutným základom pre udržanie zdravej a krásnej pleti.

© Copyright Sothys Paris | JF Verganti