Milí klienti, je mi veľkým potešením, privítať vás v salóne INSTITUT OTMAR. Nesmierne ma teší, že ste si vybrali práve môj salón. Veľmi rada vám pomôžem vyriešiť akúkoľvek potrebu vašej pleti.

TU SÚ PRAVIDLÁ, KU KTORÝM SA ZAVÄZUJEM A GARANTUJEM (VOČI VÁM, AKO KLIENTOVI):
Pokiaľ by ste čakali dlhšie ako 15 min, garantujem vám zľavu na vaše ošetrenie 10% z ceny. Zaväzujem sa k poskytovaniu vysoko profesionálneho ošetrenia a prístupu ku klientovi. Som vyškolená profesionálka priamo zo SOTHYS PARIS a snažím sa udržovať svoje vzdelanie na čo najvyššej úrovni. Kabína bude vždy dokonale pripravená na vašu procedúru a vždy riadne uprataná. Pokiaľ nebudete mať ten pocit, prosím, neváhajte mi to oznámiť a podľa môjho uváženia vám ponúknem kompenzáciu. Vždy vás budem informovať o novinkách, akciách, výhodných balíčkoch, o akejkoľvek zmene, ktorá sa v salóne bude odohrávať. Pokiaľ by som z dôvodu ochorenia alebo iného dôvodu nemohla dodržať dohodnutý termín vašej návštevy, vždy vás budem včas informovať a ponúknem vám samozrejme náhradný termín.

NA OPLÁTKU AJ JA VEĽMI OCENÍM A OČAKÁVAM DODRŽIAVANIE NASLEDUJÚCICH PRAVIDIEL:
Prosím o dochvíľnosť. Pokiaľ neprídete včas (akceptujem 15 min), musíte pochopiť, že i ja mám záväzky voči ostatným klientom. Bude vám ponúknutá iná, kratšia procedúra, alebo vaša vybraná procedúra bude musieť byť skrátená. Pokiaľ bude vami vybraná procedúra dlhšia, než 2 hodiny vyberám 50% zálohu vopred a to buď prevodom na účet, alebo v hotovosti v salóne. Ak sa tak nestane, službu nemôžem rezervovať. Taktiež upozorňujem na včasné zrušenie vašej rezervácie. V prípade, že sa tak nestane 24 hodín vopred, záloha prepadne. V prípade, že ste ochoreli a máte vírusové ochorenie (herpes, nádcha a pod.) salón nenavštevujte a dohodnite si náhradný termín. Ak ste tehotná, oznámte mi to prosím vopred aby ste mali istotu, že všetky kozmetické postupy a produkty sú bezpečné počas tehotenstva. Ako ústretový krok k ostatným klientom a prejav rešpektu ku mne i k mojej práci, vás žiadam o vypnutie alebo stlmenie mobilného telefónu po dobu vašej návštevy v salóne. Snažím sa vytvoriť pokojnú atmosféru pre všetkých klientov a záleží mi na bezpečnosti vašich ratolestí. Preto sa na dohodnutý termín dostavte bez doprovodu a detí. Rešpektujte právo ostatných klientov na nerušený oddych. Vybavenie salónu predstavuje potencionálne nebezpečenstvo pre deti.

OBJEDNANIE TERMÍNU:
Mojou snahou je poskytnúť vám čo najviac času pre vaše ošetrenia v termínoch, ktoré vám vyhovujú. Preto sa snažím optimalizovať harmonogramy objednávok. Termín ošetrenia si môžete rezervovať prostredníctvom e-mailu, telefonicky, alebo osobne.

Na vaše správy, emaily a telefonáty budem odpovedať v čo najkratšom možnom čase, v rámci otváracích hodín salónu a to od pondelka do piatku od 8.00 do 19.00 hod. Ďakujem, že rešpektujte čas môjho osobného voľna.

STORNOVANIE TERMÍNU OŠETRENIA:
V prípade, že nemôžete dodržať objednaný termín, prosím vás o zrušenie vašej objednávky písomnou formou (email, sms) najmenej 24 hodín vopred. Pri neskorom zrušení termínu je storno poplatok 30 €. Náhradný termín ošetrenia bude vzájomne dohodnutý v najbližšom voľnom termíne po uhradení storno poplatku osobne alebo prevodom na účet. Klienti, ktorí nedodržia uvedené podmienky, budú permanentne vyradení z databázy objednávok.

DARČEKOVÉ POUKAZY:
Platnosť vašich darčekových poukazov je nutné dodržať, ich platnosť nepredlžujem. Po uplynutí doby platnosti darčekového poukazu stráca klient nárok na poskytnutie práva vyplývajúceho z darčekového poukazu bez nároku na vrátenie zaplatenej sumy za darčekový poukaz. Rezerváciu požadovaného termínu je vhodné uskutočniť v dostatočnom časovom predstihu aspoň dva týždne pred skončením platnosti poukazu. Ak vlastníte darčekový poukaz a nebudete sa môcť dostaviť na dohodnutý termín, je treba vašu rezerváciu zrušiť tak isto 24 hodín vopred. Pri neskorom zrušení termínu je storno poplatok 30 €. Darčekový poukaz je nutné priniesť so sebou na dohodnutý termín. Hodnota darčekového poukazu ani jeho časť nemôže byť vyplatená v hotovosti a nie je možné ho ani vrátiť. V prípade straty nemôže byť poukaz nijako nahradený, doklad o kúpe neakceptujem ako náhradu. Darčekový poukaz je možné využiť iba na služby, nie je možné ho použiť na nákup tovaru.

Rezerváciou termínu klient potvrdzuje, že je oboznámený s vyššie uvedenými pravidlami a akceptuje ich.

Cenník platný od 01.09.2024


 

SECRETS DE SOTHYS®

služby cena trvanie
Excellence rituál Secrets de Sothys® - tvár 140,00 € 90 min.
Excellence rituál Secrets de Sothys® - telo 100,00 € 60 min.
Excellence rituál Secrets de Sothys® - tvár a telo 200,00 € 150 min.

MICRO DERMOBOOSTER™

služby cena trvanie
MICRO DERMOBOOSTER™| 1 ošetrenie 130,00 € 75 min.
MICRO DERMOBOOSTER™| kúra 3 ošetrení v 3 týždňoch 330,00 €
MICRO DERMOBOOSTER™| 1 expresné ošetrenie 60,00 € 30 min.

INTENZÍVNE OŠETRENIA

služby cena trvanie
Intenzívne hydratačné ošetrenie Hydra 4Ha. 90,00 € 75 min.
Intenzívne rozžiarujúce ošetrenie DX Glow™ - NOVINKA 90,00 € 75 min.
Intenzívne omladzujúce ošetrenie βP3 TRI COMPLEX™ 90,00 € 75 min.

ŠPECIFICKÉ OŠETRENIA

služby cena trvanie
Sezónne okysličujúce ošetrenie 60,00 € 50 min.
Kryo očné profesionálne ošetrenie 55,00 € 45 min.
Hydra 4Ha. & Kryo očné profesionálne ošetrenie 120,00 € 100 min.
Glysalac pro peel 55,00 € 45 min.
AC pro peel 55,00 € 45 min.
Hydra 4Ha. & Glysalac pro peel 115,00 € 90 min.
Hydra 4Ha. & AC pro peel 115,00 € 90 min.
Sothys Homme - energizujúce ošetrenie pre pánov 65,00 € 60 min.
The Flow- NOVINKA 85,00 € 60 min.

ZÁKLADNÉ OŠETRENIA

služby cena trvanie
Základné ošetrenie s hĺbkovým čistením 50,00 € 60 min.
Základné ošetrenie s masážou 50,00 € 60 min.
Základné kompletné ošetrenie pleti s hĺbkovým čistením a masážou 75,00 € 120 min.

BioRePeelCl3

služby cena trvanie
Tvár 65,00 € 30 min.
Tvár+krk 85,00 € 35 min.
Tvár+krk+dekolt 105,00 € 40 min.

INLei® LASH & BROW

služby cena trvanie
INLei® LASH FILLER 50,00 € 75 min.
INLei® BROW BOMBER 35,00 € 35 min.

DOPLNKOVÉ SLUŽBY

služby cena trvanie
Kryomasáž - aplikácia tekutého dusíka od 10,00 €
Hĺbkové čistenie (doplnok k intenzívnym a špecifickým ošetreniam) 15,00 € 30 min.
Doplnková masáž k ošetreniam - ruky, trapézy, hlava 20,00 € 20 min.
Formovanie obočia 5,00 €
Farbenie obočia 5,00 €
Farbenie rias 5,00 €
Depilácia voskom na tvári od 5,00 €
Poradenstvo (pri ošetrení zdarma) 20,00 € 30min.
Storno poplatok (zrušenie termínu v čase kratšom ako 24 hod. pred termínom) 30,00 €

* dĺžka trvania ošetrení je len orientačná, celkové trvanie záleží aj od doplnkových služieb.